top of page

Mitt hem på 30 kvadrat

Idag visar jag dig resten av mitt lilla hem, dvs kök och badrum. Du får även se min ommöblering av "salongen" som jag skämtsamt kallar den delen av rummet där soffan står. Samma del kallas gästrum när soffan bäddas ut, eller matrum när jag har hungriga gäster. Så är livet på 30 kvadrat.


Först ska jag skryta lite om min ommöblering. Tidigare stod soffan mot samma vägg som kaminen men den trivdes inte så nära värmen. Det här blev faktiskt mycket mysigare.


Dock så finns det inte utrymme att bädda ut soffan i det här läget, men kommer det gäster är det ju bara att vrida tillbaka den tillfälligt.Trots stugans 30 kvadrat är badrummet rymligt. Om varmvattenberedaren (syns inte på bild) satt lite högre skulle det finnas plats för en tvättmaskin, golvytan räcker redan till nämligen. Och bor man litet får man offra fönsterplatsen till annat än blommor.Köket är definitivt inte stort. Det du ser på bild är allt utrymme som finns. Men det räcker, eller rättare sagt får räcka. Visst är det lite meckigt ibland att laga mat, men man får anpassa sig och laga rätter som inte kräver så många pottor och en stor köksbänk.


Stugan är från början inte tänkt som permanentboende, därav ingen kyl eller frys. Men det löste vi genom att ställa in en liten kyl till vänster om elementet du ser i bild och en liten frys i bastustugan. Allt går att lösa, om man vill.


Med en endaste garderob på 50 cm får man vara kreativ, och lite av en minimalist. Det var här jag upptäckte magin med ölringar! Om du tittar noga på bilderna med klänningarna ser du en ölring mellan varje galge. Fiffigt va? Säkert ett gammalt knep, men för mig var det nytt.Ja så här mysigt blev det alltså efter min lilla ommöblering. Om jag trivs? Som fisken i vattnet. Men det gjorde jag redan innan jag möblerade om.


Oturligt nog bor jag bara kvar här i ca en månad till, sen måste jag flytta på grund av att fastigheten är såld. Den nya ägaren ville inte ha en hyresgäst på köpet ;)


Mer om min flytt i nya inlägg längre fram. Vill du vara säker på att inte missa mina blogginlägg kan du prenumerera på dem. Då får de dem direkt till din e-post.


Till nästa gång, puss och kram och ta hand om dig. Du är viktig, glöm aldrig det.


Bloggbild5_edited.jpg

Hej, tack för att du kikar in...

Du är varmt välkommen att kommentera mina blogginlägg och / eller kontakta mig.

Vill du följa mig närmare gör du det på någon av länkarna:

  • Instagram
  • Facebook
  • Instagram

Få mina inlägg direkt till din epost.

Tack så mycket!

bottom of page